Homepage
Menu

Steun NSGK met jóuw actie

Wil jij NSGK helpen? Dat kan door zelf een actie te organiseren en de opbrengst aan NSGK te geven. Je kunt bijvoorbeeld cakejes bakken of ansichtkaarten maken en die verkopen. Je kunt ook lege flessen ophalen in de buurt en die bij de supermarkt inleveren. Of een kinderfeest organiseren, of een wandeltocht. Je kunt ook een actie organiseren met je klas, de hele school, je sportclub of dansschool. Voorbeelden van een actie zijn een vlooienmarkt of sponsorloop.

Op nsgk.geef.nl kun je je eigen actiepagina aanmaken. Daarna nodig je iedereen die je kent – je ouders, broers en zussen, vrienden, ooms, tantes, opa’s, oma’s, de buren en andere kinderen uit je klas – uit om naar deze site te gaan én om je met geld te steunen. Op je actiepagina staat een barometer. Die houdt precies bij hoeveel geld je hebt opgehaald. Wij helpen je graag met reclamemateriaal om je actie bekend te maken. En natuurlijk komt jouw actie op onze site te staan.

Ga dus snel naar nsgk.geef.nl om je eigen online actie te starten!

Meer weten?

Wil je meer weten over de actiepagina of andere hulp die NSGK kan bieden bij jouw actie? Bel of mail met NSGK.

Kom in actie!

Boekenwurm Britt (9 jaar) las in haar zomervakantie 70 boeken uit. Voor elk boek vroeg ze een donatie van vrienden en familie. Zo sprokkelde Britt wel 151 euro bij elkaar voor NSGK.

Wat is jouw actie voor NSGK?